Low-code platforms: de 7 belangrijkste voordelen

Bekijk bericht

10 juni 2018 OutSystems

Low-code platforms: de 7 belangrijkste voordelen

Veel grote organisaties komen er langzamerhand achter dat low-code platforms de oplossing zijn voor veel van hun wensen. Bij de traditionele manier van app development moeten ontwikkelaars elke regel code handmatig invoeren. Een low-code platform daarentegen gebruikt drag-and-drop-tools om visuele modellen van de logica, integraties en interface van een app te maken.

Lees bericht

30 januari 2018 K2

Terugblik: K2 Five Live @ Indocs

Met trots kunnen we terugkijken op het event K2 Five Live. Tijdens dit event werden K2 gebruikers bijgepraat over de nieuwste release van K2: K2 Five en K2 Cloud. De belangrijkste vernieuwingen Een van de belangrijkste vernieuwingen die besproken werden is de indrukwekkende Workflow Designer. Deze visuele designer stelt iedereen in de organisatie in staat … Lees meer

Lees bericht

07 februari 2017 OutSystems

Indocs gaat partnership aan met OutSystems

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat Indocs een partnership is aangegaan met OutSystems. OutSystems is de snelste en meest eenvoudige manier om mobiele applicaties en webapplicaties te ontwikkelen, te beheren en in de markt te zetten.

Lees bericht

15 april 2016 K2

K2: het beste alternatief voor Microsoft InfoPath

Microsoft heeft in 2013 naar buiten gebracht dat het niet langer investeert in InfoPath. Wij raden K2 Smartforms aan als vervanger van Microsoft Infopath. K2 Smartforms maakt het voor bedrijven eenvoudig om interactieve web forms te ontwerpen die voldoen aan de eisen van moderne business process apps.

Lees bericht

07 april 2016 Sharepoint

Ontwikkel workflows in SharePoint zonder programmeercode

Microsoft Sharepoint heeft standaard de mogelijkheid om workflows en bijbehorende webforms te ontwikkelen. SharePoint workflows zijn kleine voorgeprogrammeerde applicaties die een business proces automatiseren. Met K2 kun je zonder programmeercode workflows ontwerpen in SharePoint.

Lees bericht

11 maart 2016 K2

No-code applicaties binnen een moderne organisatie

“Software is eating the world.” In de laatste decennia heeft zich een digitale revolutie voltrokken waarin software een cruciale rol speelt. De Computer and Communications Industry Association verwoordt het zo: “There is no difference between the digital and the traditional, offline economy anymore. The economy is digital.”

Lees bericht