Low-code platforms: de 7 belangrijkste voordelen

Bekijk bericht

19 april 2017 OutSystems

Low-code platforms: de 7 belangrijkste voordelen

Veel grote organisaties komen er langzamerhand achter dat low-code platforms de oplossing zijn voor veel van hun wensen. Bij de traditionele manier van app development moeten ontwikkelaars elke regel code handmatig invoeren. Een low-code platform daarentegen gebruikt drag-and-drop-tools om visuele modellen van de logica, integraties en interface van een app te maken.

Lees bericht

07 februari 2017 OutSystems

Indocs gaat partnership aan met OutSystems

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat Indocs een partnership is aangegaan met OutSystems. OutSystems is de snelste en meest eenvoudige manier om mobiele applicaties en webapplicaties te ontwikkelen, te beheren en in de markt te zetten.

Lees bericht

15 april 2016 K2

K2: het beste alternatief voor Microsoft InfoPath

Microsoft heeft in 2013 naar buiten gebracht dat het niet langer investeert in InfoPath. Wij raden K2 Smartforms aan als vervanger van Microsoft Infopath. K2 Smartforms maakt het voor bedrijven eenvoudig om interactieve web forms te ontwerpen die voldoen aan de eisen van moderne business process apps.

Lees bericht

07 april 2016 Sharepoint

Ontwikkel workflows in SharePoint zonder programmeercode

Microsoft Sharepoint heeft standaard de mogelijkheid om workflows en bijbehorende webforms te ontwikkelen. SharePoint workflows zijn kleine voorgeprogrammeerde applicaties die een business proces automatiseren. Met K2 kun je zonder programmeercode workflows ontwerpen in SharePoint.

Lees bericht

11 maart 2016 K2

No-code applicaties binnen een moderne organisatie

“Software is eating the world.” In de laatste decennia heeft zich een digitale revolutie voltrokken waarin software een cruciale rol speelt. De Computer and Communications Industry Association verwoordt het zo: “There is no difference between the digital and the traditional, offline economy anymore. The economy is digital.”

Lees bericht

19 november 2015 Sharepoint

5 tips voor betere SharePoint workflows

SharePoint heeft ingebouwde functionaliteiten voor het ontwerpen van workflows. Deze SharePoint workflows helpen je met het automatiseren van processen in je hele organisatie. Maar zonder goede planning werken de workflows niet op het niveau van jouw onderneming. In dit artikel lees je alles over efficiëntere workflows in SharePoint.

Lees bericht

10 november 2015 Sharepoint

Gebruik SharePoint voor meer dan alleen intranet

SharePoint vraagt een flinke investering van organisaties. Als organisatie die SharePoint gebruikt, of van plan is om SharePoint te gaan gebruiken, wil je ervan verzekerd zijn dat je maximaal gebruikmaakt van de mogelijkheden van SharePoint. Daarvoor is een on-premise versie van SharePoint vaak niet voldoende.

Lees bericht