Importmodule: automatisch documenten importeren

De Importmodule van Indocs importeert digitale documenten automatisch in Kofax, SharePoint en K2. Deze applicatie zorgt ervoor dat een grote variatie aan digitale documenten vanaf meerdere bronnen volledig automatisch verwerkt worden. Een enorme tijdbesparing voor documentgerelateerde processen.

Meer voordelen

  1. De Importmodule is in 2016 opnieuw ontwikkeld in samenwerking met bestaande gebruikers.
  2. De Importmodule werkt op een centrale server en creëert een koppeling met alle scanners, multifunctionals en mailsystemen binnen een organisatie.
  3. De Importmodule heeft een eigen Nederlandstalige helpdesk.
  4. De Importmodule kan met alle gangbare bestandsformaten overweg.
  5. De Importmodule integreert naadloos in Kofax Capture of K2 Blackpearl.

Configuratie

De Importmodule is opgebouwd uit verschillende stappen. Elke processtap is configureerbaar en wordt bewaard in de configuratie-applicatie. Voor elk gewenst importproces kunnen importconfiguraties worden aangemaakt.

De verschillende stappen kunnen bovendien binnen de applicatie naar wens worden verwijderd of toegevoegd. Dat maakt de Importmodule zeer flexibel. Een gangbare configuratie van de Importmodule bevat de volgende vier stappen:

Importmodule

1. Import

Importeer met de Importmodule snel en eenvoudig digitale documenten vanuit emailberichten, netwerkfolders of multifunctionals. De Importmodule ondersteunt diverse bestanden: .doc, .docx, .rtf, .xls, .xlsx, .ppt, .pptx, .eml, .msg, .ps, .tif, .tiff en .txt.

2. Extractie

De Indocs Importmodule zorgt ervoor dat zip-bestanden automatisch worden uitgepakt, tenzij deze met een wachtwoord zijn beveiligd. De zip-bestanden kunnen vanuit de bronfolder of als bijlage van een e-mail worden verwerkt.

3. Conversie

De verschillende bestandsformaten worden door de Indocs Importmodule automatisch omgezet naar een tiff- of pdf-document. Na de conversie wordt uw informatie beveiligd en doorzoekbaar gemaakt.

4. Export

De import, extractie en conversie hebben plaatsgevonden. Nu zorgt de Importmodule voor de export van de documenten, inclusief metadata.

Meer informatie over de Import Module?

Plan een gratis demo