Indocs

Workflows

Elke keer wanneer een stap, systeem, persoon of rule wordt toegevoegd aan een workflow groeien de regels code. Met Nintex K2 bouw je workflows visueel waardoor je een hoop tijd overhoudt om je processen sneller te kunnen inrichten.

Betere samenwerking

Maak je teams productiever door de stappen in een workflow visueel weer te geven in plaats van in lijnen met code. Zo kunnen de afdelingen en developers samenwerken aan het ontwerp en de inrichting van de processen.

Betere zichtbaarheid

Het is makkelijk om in een workflow een icoon aan te klikken en de status en taak in te zien: wie aan de taak is toegewezen, hoe lang er gewacht is op een actie, welke respons gegeven is, etc.

Notificaties en gecentraliseerd task management

Houd managers geïnformeerd over de status van een taak zodat ze zich niet hoeven af te vragen wanneer een taak (niet) is afgerond. Het aansturen van verschillende processen en taken is uitdagend genoeg zonder naar verschillende locaties en tools te navigeren voor een statusoverzicht. Door alles inzichtelijk te maken in het Nintex K2 platform kunnen managers hun processen beter en soepel laten verlopen.

Self service application platform

SmartStarters helpen om veel voorkomende processen nog sneller te automatiseren. Nintex K2 heeft pre-built applications voor bijvoorbeeld werknemer onboarding, sales quote approval, social media post reviews en meer.

Zelf applicaties bouwen

Met de App Wizard kun je zelf je eigen business proces applicaties bouwen. Zo sta je zelf aan de tekentafel zonder dat je diep in de code hoeft te duiken. Wij kunnen je ondersteunen door de data aansluitingen en koppelingen in te richten via SmartObjects zodat je zelf in de App Wizard proces automatiseringen kunt ontwerpen en bouwen. We maken deze samenwerking en kennis overdracht mogelijk door middel van een Center of Excellence.

Formulieren

De functionaliteit SmartForms kun je gebruiken om formulieren te ontwerpen en ze als bouwstenen te gebruiken om gerelateerde formulieren op te bouwen. Door het hergebruiken van formulieren kun je snel aanpassingen doorvoeren.

Stroomlijn dagelijkse taken

Stop met het inloggen in acht verschillende systemen om customer data te verzamelen, een betaling te innen, een nieuwe werknemer te onboarden of om een contract goed te keuren. Juist met schakelen tussen systemen verlies je onnodig veel tijd. Nintex K2 is het platform van waaruit je al deze processen kunt managen. Verzamel online akkoorden voor processen, upload documenten en foto’s en laat alles automatisch syncen met de back-end systemen. Zo kun je offline werken en wordt alles netjes geüpload zodra je weer online bent.

Toegang en exporteren

Organiseer je formulieren in mappen en geef rechten aan collega’s om ze toegang te geven of aanpassingen te laten maken. Je kunt een formulier opslaan als PDF om te archiveren of je kunt data exporteren naar Excel voor complexe data manipulatie.

Integratie & analytics

Systemen, machines en mensen zijn net zo verschillend als de processen waarmee ze werken. Het is moeilijk en tijdrovend om ze allemaal op elkaar af te stemmen en te stroomlijnen. De gepatenteerde technologie van Nintex K2 (SmartObjects) maakt de verbinding tussen alle systemen snel en herbruikbaar. Processen worden zo ingericht zodat ze goed met line-of business data en context werken.

Analytics

Eenmaal geautomatiseerd kun je nieuwe data-driven inzichten en mogelijkheden identificeren. De integratie met third-party tools zoals Power BI zorgt ervoor dat je real-time inzichten kunt krijgen om nog betere beslissingen te maken.

Monitor, troubleshoot, verbeter

Herken procesblokkades, prioriteer taken, review individuele performance en identificeer trends, risico’s en kansen. Je zult in staat zijn om de gezondheid van je processen te zien en de oorzaak vanuit verschillende perspectieven te begrijpen met key metrics, de kleinste details en alles er tussenin.

K2 on premises of cloud

Installeer K2 zelf op je eigen cloud omgeving (Azure, AWS, Google, IBM Cloud) of op een lokale server. Zo houd je zelf controle over je beheer, handig voor organisaties in een sterk gereguleerde industrie. Je krijgt elke 6 maanden een update. K2 draait op een Windows Framework (.NETstack) en sluit daarom het beste aan op een Microsoftomgeving zoals Azure. Wij kunnen je helpen om de juiste integratie te kiezen, door te voeren en waar nodig te beheren.

Meer weten over Nintex K2?

Wil je meer weten over Nintex K2,  low-code platforms, de verschillen tussen platformen en over wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bekijk onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Andy

Microsoft Power Platform App Generator