Het K2 platform

Business Process Automation

K2 Five is het meest complete platform voor business process automation en het ontwikkelen van workflow apps. Door middel van universele webformulieren vormt het de schakel tussen processen, werknemers en systemen.

  • Geschikt voor elke data-omgeving en elk apparaat
  • Webformulieren configureren in plaats van programmeren
  • Eenvoudig aanpasbaar aan veranderende omstandigheden

De webformulieren en business apps die we met K2 ontwikkelen zijn responsief en zowel in de cloud als on premise te gebruiken. Dankzij de visual design tools wordt programmeerwerk tot een minimum gereduceerd. Zodoende kunnen wij snel en voordelig maatwerk leveren.

Eenvoudig aanpasbaar

De webformulieren en applicaties zijn binnen K2 opgebouwd uit universele onderdelen. Dat betekent dat de applicaties ook na oplevering met één klik op de knop gewijzigd kunnen worden.

K2 is standaard voorzien van een ‘out-of-the-box’ integratie met software als MS SharePoint, MS Dynamics, MS SQL Server, SAP, Oracle, Salesforce en meer. Een K2 portal is daarom bijvoorbeeld ideaal als case management solution.

 

K2 partner

Indocs is officieel K2-partner. Dat betekent dat K2-gebruikers in Nederland gebruik kunnen maken van:

  • Up-to-date kennis over de laatste K2-ontwikkelingen;
  • Nederlandstalige implementatie en support;
  • Implementatie en support op locatie;
  • Een K2-master in het team als enige K2-partner in Europa.

Meer weten over de mogelijkheden van K2 Five? We komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende demo.

Kennismaken
of meer lezen over business apps

Over Indocs

Indocs is opgericht in 2002 en uitgegroeid tot een van de meest ervaren Business Process Management partners van Europa. Veel toonaangevende organisaties maken voor het ondersteunen van hun K2-omgeving gebruik van onze kennis en ervaring. Lees verder op de pagina Over ons.