Indocs reseller en integrator van HotDocs

Wij zijn heel enthousiast over het partnership tussen Indocs en HotDocs. HotDocs is de onbetwiste marktleider op het gebied van document assemblage technologie en wordt gebruikt door enkele van ’s werelds grootste en meest gerenommeerde organisaties.

Welk probleem los je op met HotDocs?

Kort door de bocht: HotDocs is de oplossing voor tijdgebrek en risico op foute informatie. Juridische afdelingen staan vaak onder enorme tijdsdruk. De productie van grootschalige maatwerkdocumentatie, toegespitst op individuele klanten of situaties, is tijdrovend en kostbaar. In sommige gevallen kan het organisaties blootstellen aan risico’s door fouten en/of niet-naleving.

Met HotDocs kunt u bedrijfskritieke documenten produceren in slechts een fractie van de tijd en tegen een fractie van de kosten van de traditionele werkwijze. HotDocs vermindert foutrisico’s, verhoogt compliancy en maakt het genereren van documenten veel efficiënter.

De documentassemblagetechnologie van HotDocs kan uren, dagen en weken besparen op de productietijd van documenten. HotDocs kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere LOB-systemen om dubbele gegevensinvoer te voorkomen.

Hoe werkt HotDocs?

Met HotDocs worden veelgebruikte documenten en formulieren omgezet in intelligente templates die supersnelle productie van maatwerkdocumentatie mogelijk maken. In de praktijk vraagt ​​een HotDocs-template de gebruiker om alle informatie die nodig is om een ​​document (of een reeks documenten) te genereren.

De informatie voor het samenstellen wordt opgeslagen in een antwoordbestand. HotDocs gebruikt de opgeslagen informatie om een ​​aangepaste versie van het document samen te stellen en variabele informatie toe te voegen om zo het document te formatteren. Ook de juiste clausules kunnen toegevoegd worden op basis van transactionele voorwaarden. Hierbij wordt rekening gehouden met correcte voornaamwoorden en werkwoorden.

Video

HotDocs in 2 minuten:

Meer weten?

Meer weten over HotDocs? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo!

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl

2018-10-12T09:37:39+00:00