Begin september presenteerde KMWorld de jaarlijkse lijst van “Trend-Setting Products”. Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat ook K2 een trend-setting product is in 2014.

K2 Mobile apps

De K2 mobile apps worden zo door KMWorld omschreven: ‘Dankzij de mobile apps van K2 heeft u toegang tot alle K2 workflow- en bedrijfsprocessen vanuit één enkele interface voor iOS-, Android- en Blackberry-apparaten.’

KMWorld publiceert al ruim een decennium elk jaar een lijst van trend-setting producten. De lijst wordt samengesteld door een jury, bestaande uit collega’s, analisten, system integrators, theoretici en een selecte groep van kenniswerkers.

Dit jaar werden er meer dan 600 producten geanalyseerd. Sommige producten bestaan al langere tijd en sommige producten zijn relatief nieuw. De juryleden waren het erover eens dat de markt klaar moet zijn om de oplossingen te omarmen, aangezien deze de markt niet alleen creëren, maar ook verbreden en opnieuw definiëren.

Trend-setting product

De winnende producten zijn allemaal ontwikkeld met een duidelijk begrip van de wensen van klanten. Vaak is het juist de visie van klanten die ervoor zorgt dat dergelijke producten als ‘trend-setting producten’ worden gezien, doordat zij kansen creëren die nog niet eerder door de verkopers werden opgemerkt.

Bron: http://www.kmworld.com

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl