Gartner staat bekend als ’s werelds grootste en meest toonaangevende IT-onderzoeks- en adviesbedrijf. Het doel van Gartner is om organisaties te ondersteunen bij het realiseren van innovatie en groei door middel van informatietechnologie. Onlangs heeft Gartner benoemd wat de belangrijkste voordelen van K2 zijn.

Gartner over K2

Een overzicht van de voordelen van K2 volgens Gartner:

 

  1. De architectuur van K2 blackpearl is gebaseerd op standaard Microsoft-technologieën, waaronder Windows WF, Microsoft Office SharePoint Server (MOSS), Excel Services en Visual Studio. Als voorbeeld introduceert deze versie van blackpearl een nieuwe, configureerbare, SharePoint portal-based management console.
  2. Volgens de productstrategie van K2 hebben klanten de mogelijkheid om hun investeringen in Microsoft-technologie en opgedane kennis aan te vullen met een low-cost workflow-technologie. Klanten kunnen stapsgewijs uitbreiden naar BPM door de volledige capaciteiten van blackpearl te gebruiken.
  3. Er is een goede integratie met Excel Services voor het beschrijven van regels, het bewerken en toepassen van wiskundige functies naar data.
  4. K2 smartobjects gebruiken abstracte brongegevens van het proces en kunnen worden hergebruikt zonder het risico dat er kopieën ontstaan. Brongegevens worden transparant opgehaald in de context van het proces. Deze abstractie vraagt minder technische betrokkenheid om aan de totale implementatie bij te dragen.

Gartner erkent K2 als innovator met zijn visie op de toekomst, de diepe integratie met het Microsoft product stack en de snelle return-on-investment die het de Microsoft-klanten brengt.

Daarnaast legt K2 de focus op het bevorderen van samenwerking en het zelfstandig maken van een grote groep gebruikers, en de strategie waarmee organisaties hun BPM-ontwikkeling stapsgewijs kunnen uitbreiden.

Over Gartner

Gartner helpt opdrachtgevers bij het maken van weloverwogen technologie- en bedrijfsbesluiten. Het bedrijf biedt hierbij diepgaande analyses en resultaatgericht advies aan bij (bijna) alle aspecten van IT.

Gartner is een waardevolle partner voor meer dan 9000 organisaties wereldwijd. Van CIO’s en senior IT-leiders in bedrijven en overheidsinstellingen tot bedrijfsleiders in high-tech bedrijven en investeerders in technologie.

Met de hulpmiddelen van Research, Executive Programs, Consulting en Event, werkt Gartner met elke partner om IT-gerelateerde zaken te onderzoeken, analyseren en interpreteren binnen de context van hun individuele rol.

Meer informatie? Neem contact op met Indocs.

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl