Wij zijn er trots op te mogen vermelden dat onze collega Peter Blommendaal is toegelaten tot het K2 Master-programma. Maar wat is het K2 Master-programma eigenlijk?

Het prestigieuze programma is bedoeld voor professionals binnen de K2-technologie die uitstekende vaardigheden, kennis en ervaring met het K2-platform hebben.

K2 Masters-programma: de doelstellingen

Een van de doelstellingen van het K2 Masters-programma is het selecteren van de professionals die hebben bewezen het hoogste prestatieniveau te bezitten en betrouwbare K2 software-oplossingen te leveren. Daarbij ondersteunt het K2 Masters-programma de verdere ontwikkeling van de professionals wat betreft opleidingen, gemakkelijke toegang tot resources en mogelijkheden om direct met andere K2 professionals te werken.

K2 Masters-programma: het proces

  • Kandidaten worden toegelaten tot het K2 Masters-programma op basis van de juiste kwaliteiten en professionele referenties waarin de opgedane ervaring officieel erkend wordt.
  • Daarna vindt er een interview plaats tussen de kandidaat en K2 senior technische professionals.
  • Een review van de professionele kwaliteiten en referenties van de kandidaat.
  • Het bestuur beoordeelt de kwalificaties van de kandidaat.
  • Het bestuur maakt de uiteindelijke beslissing over de kandidaat.
  • Elke 24 maanden is een vernieuwing van de oorspronkelijke overeenkomst vereist.

De afgelopen jaren heeft Peter een grote verscheidenheid aan bedrijfsprocessen en business apps geïmplementeerd met behulp van K2 Blackpearl, K2 Smartforms en SharePoint.

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl