Web forms spelen een steeds grotere rol bij bedrijfsprocessen binnen organisaties. Of je als bedrijf nu bezig bent met het aanvragen van subsidies of het verwerken van declaraties of klachten, al deze processen vragen om een snel en vlekkeloos verloop.

Web forms zijn daarbij een efficiënt en doeltreffend hulpmiddel.

Web forms

Web forms staan erom bekend dat ze heel dynamisch zijn. Wanneer je een form over een bepaald onderwerp invult, krijg je alleen vragen die relevant zijn voor het desbetreffende onderwerp. Dat maakt web forms kort en bondig en het zorgt er tevens voor dat het invullen van gegevens eenvoudiger en sneller verloopt.

Het is dan ook niet verrassend dat de vraag naar het ontwikkelen van deze forms alleen maar toeneemt. De K2 smartforms-oplossing is een moderne en innovatieve tool voor het creëren van web forms. Wij zetten de grootste voordelen van web forms met K2 smartforms nog eens op een rijtje.

5 grootste voordelen van K2 forms

  1. K2 geeft je de tools om forms te verbinden met taken, mensen en informatie; direct in workflow-processen. Dit leidt tot meer efficiëntie, consistentie en zichtbaarheid.
  2. Je hebt geen ingewikkelde programmeercode nodig om forms te maken die de juiste informatie geven en die reageren op de input van gebruikers. Met een sterk rules framework werken de oplossingen zoals jij dat wilt.
  3. Er is geen sprake van een langdurige ontwikkeling en dus zijn er geen ontwikkelkosten. Met de forms van K2 heb je zelf de controle in handen bij het maken van webformulieren.
  4. De ontwerpmodule werkt in alle bekende browsers en is voorzien van een handige ‘drag-and-drop’ functionaliteit. Daarmee creëer je forms voor business apps en workflows die ook nog eens hergebruikt kunnen worden.
  5. Met het sterke SmartObject framework ontsluit je informatie vanuit verschillende platformen (business apps) naar één overzichtelijk formulier. K2 heeft ‘out-of-the-box’ integratie met MS SharePoint, MS Dynamics, MS SQL Server, SAP, Oracle, Salesforce en meer.

Het mag duidelijk zijn: met K2 maak je sneller en eenvoudiger forms voor bedrijfsprocessen. Denk hierbij aan procesaccordering, aanvragen, incidenten, serviceverzoeken, online afspraken, registraties en contactformulieren. Dankzij K2 web forms speel je als bedrijf sneller en beter in op een veranderende markt.

Meer weten?

Wil je weten wat Indocs voor jouw organisatie kan betekenen? Bel 030 233 13 15 of laat een bericht achter!

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl