OutSystems 2018-11-30T14:31:46+00:00

OUTSYSTEMS

MET OUTSYSTEMS ONTWIKKELEN WE RESPONSIVE BUSINESS APPS.
APPS DIE ER NIET ALLEEN GOED UITZIEN, MAAR OOK NAADLOOS
AANSLUITEN OP UW BESTAANDE DATA-OMGEVING.

BUSINESS APPS

Met OutSystems ontwikkelen we in zeer korte tijd mobiele business apps en web applicaties. Business apps die er niet alleen goed uitzien maar ook naadloos aansluiten op de bestaande digitale omgeving van uw onderneming.

Wij delen de missie van OutSystems: het voordelig en snel ontwikkelen van business apps die in elke fase van de ontwikkeling eenvoudig aanpasbaar zijn. Het combineert verschillende componenten, zoals databronnen, user interfaces, API’s, connectors en business rules.

Mobiele apps en web apps

OutSystems business apps zijn responsief en zowel online als offline te gebruiken op iOS, Android en Windows. De mobiele apps ondersteunen het gebruik van locatiegegevens, cameragegevens, notificaties en andere on-device mogelijkheden. Het uitbreiden van de app-omgeving naar een web-omgeving is moeiteloos en risicovrij, zodat de apps ook on-premise te gebruiken zijn.

Indocs werkt met OutSystems vanwege:

  • De gebruiksvriendelijke user interface: OutSystems werkt nauw samen met zowel de implementatiepartners als de eindgebruikers. De ontwikkelomgeving en de uiteindelijke apps zijn daarom standaard voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke user interface.
  • De multi-channel development: de ontwikkelde business apps zijn direct te gebruiken op iedere device en ieder platform met minimale risico’s.
  • Het open karakter: OutSystems is een open platform dat een beveiligde verbinding tot stand brengt met bestaande systemen en databronnen in uw organisatie (zowel publieke cloud, private cloud als on-premise databronnen).
  • De schaalbaarheid: met OutSystems is het ontwikkelen en aanpassen van een organisatiebreed applicatieportfolio net zo eenvoudig als het ontwikkelen van één app.

Performance dashboards

OutSystems is anno 2017 een van de beste platforms voor rapid application development (RAD). Door middel van real time performance dashboards bieden we bovendien altijd en overal inzicht in de efficiency van het OutSystems platform.

Meer weten over de mogelijkheden van OutSystems? We komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende demo.

EVEN SPARREN?

Lees meer over OutSystems

Wil je meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

… OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES!

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl