Indocs

Hoe werkt Nintex K2? 

Nintex K2 is een low-code platform waarin je jouw bedrijfsprocessen kan automatiseren. Met dit platform is het mogelijk om workflows op te zetten (on premise en Cloud), universele webformulieren te maken en applicaties te bouwen.   

Nintex K2 is standaard voorzien van een ‘out-of-the-box’ integratie met software als MS SharePoint, MS Dynamics, MS SQL Server, SAP, Oracle, Salesforce en meer. Een K2 portal is daarom bijvoorbeeld ideaal als case management solution.   

De componenten van Nintex K2 

  • Workflows: automatiseer handmatige of systeemmatige processen door workflows op te zetten.  
  • SmartObjects: zorg voor een integratielaag tussen waarmee je gemakkelijk gegevens kunt opvragen en bijwerken.  
  • Reporting for workflows: krijg inzicht in de doorlooptijd, draaitijd, business insides en meer van jouw workflows. Hierdoor ben je issues altijd voor. 
  • SmartForms: haal en stuur informatie op naar verschillende gegevensbronnen om zo tot een overzichtelijke user interface te komen. Smartforms kun je ook combineren met alle andere componenten van Nintex K2. 
  • Workspace: de eindgebruiker van jouw applicatie werkt uiteindelijk in de workspace van Nintex K2. Hierin staan bijvoorbeeld de formulieren die een gebruiker nodig heeft, in een duidelijke interface. 

Native apps met K2 Business Apps

Bij het maken van bedrijfsapplicaties zetten wij K2 SmartForms in om deze te voorzien van webformulieren. Deze zijn geïntegreerd met bedrijfsprocessen, workflows en backend systemen. Onze extensie, de Business Apps Broker, werkt als interface tussen het K2-platform en K2 Business Apps. Met deze K2 Business Apps zorg je voor een realtime connectie tussen collega’s, binnen én buiten. Dus zelfs zonder internetverbinding, kun je gebruikmaken van deze native apps.

Bedrijfsporcessen visualiseren met Nintex Promapp

Wil jij graag je bedrijfsprocessen versimpelen en toegankelijk maken? Met Nintex Promapp kan je deze processen visualiseren en aanpassen. Ook hebben we koppelingen tussen Promapp en andere applicaties gecreëerd, zoals Microsoft TeamsZo weet je zeker dat alles binnen je organisatie met elkaar verbonden is. 

Schaalbare automatisering

We denken altijd vooruit: alle oplossingen zijn schaalbaar zodat je in de toekomst aanpassingen eenvoudig kan doorvoeren. 

Integreer met jouw bestaande systemen

Door alles met elkaar in verbinding te zetten, verdwijnen de grenzen en limieten van processen.  

Cloud én on-premise

De webformulieren en business apps die zijn ontwikkeld zijn responsief en zowel in de cloud als on-premise te gebruiken. 

Bestaat het niet? Dan bouwen wij het!

Is er een API of andere integratie nog niet mogelijk? Dan maken deze voor jou op maat. 

De mogelijkheden van Nintex K2

De intuïtieve interface van Nintex K2 zorgt ervoor dat iedereen de processen makkelijk kan inzien. En dat is kenmerkend voor dit low-code platform: inzicht in al je processen op een laagdrempelige manier. 

Nintex K2 Premium Partner

Indocs is de enige officiële Nintex Premium Partner in Nederland. Dat betekent dat Nintex- en K2-gebruikers in Nederland gebruik kunnen maken van: 

  • Up-to-date kennis over de laatste ontwikkelingen van Nintex en K2; 
  • Nederlandstalige implementatie en support; 
  • Implementatie en support op locatie; 
  • Een K2-master in het team als enige K2-partner in Europa. 

Samen aan de slag

Ben je net als wij enthousiast over de mogelijkheden van Nintex K2? Of maak je al gebruik van één van de onderdelen van Nintex K2 en wil je er meer mee doen? Neem eens contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie. Samen kunnen we doornemen hoe procesoptimalisatie jouw organisatie efficiënter maakt. 

Peter

Microsoft Power Platform Conductor