De Indocs helpdesk

Direct K2 of Outsystems support

Hulp nodig bij het ontwikkelen van business apps met K2 of Outsystems? Op zoek naar een partner voor het in kaart brengen en optimaliseren van bedrijfsprocessen? Of zijn er testers nodig voor K2 of Outsystems apps? Neem contact op met Indocs!

Tijdens het inrichten van apps voor bedrijfsprocessen treden er regelmatig onverwachte situaties op. De kans op een error is altijd aanwezig, de uitrol kan anders verlopen dan verwacht of er zijn (nieuwe) functionaliteiten beschikbaar die niet optimaal worden benut. Hoe zorg je voor continuïteit wanneer er binnen de eigen organisatie geen adequate kennis beschikbaar is om dergelijke problemen op te lossen?

Onze support

Indocs is officieel K2 Partner en OutSystems Partner. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van business applicaties en het koppelen van business apps met diverse databases. We begeleiden al meer dan 15 jaar onze eindgebruikers bij de implementatie van document- en procesgerelateerde software. Onze specialisten nemen je servicerequest in behandeling en handelen als volgt:

  • Wij voeren een uitgebreide troubleshooting uit en implementeren snel een effectieve oplossing of workaround.
  • Wij documenteren je serviceverzoek en werken met een ticketsysteem zodat de voortgang op ieder moment inzichtelijk is.
  • Na een succesvolle afhandeling van een serviceverzoek trainen wij de eindgebruikers om de business app zo effectief mogelijk te gebruiken en verdere downtime te voorkomen.

Waarom Indocs?

Wij onderscheiden ons omdat we niet alleen kennis hebben van workflow platforms zoals K2 en Outsystems, maar ook beschikken over de technische know-how van gangbare enterprise software en programmeertalen. We hebben veel kennis is huis van MS SQL, SharePoint, Oracle, Power BI, .NET, Java en C#.

Onze support is zowel incidenteel als via service level agreements beschikbaar. Wij werken met heldere tarieven en SLA’s en matchen deze met de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.

Bel 030 233 13 15 voor een vrijblijvende kennismaking!