WebMerge2019-09-05T13:01:55+01:00

WEBMERGE

MET WEBMERGE AUTOMATISEREN WIJ HET GENEREREN VAN ZAKELIJKE DOCUMENTEN.

logo

Wat is WebMerge?

De uitdrukking “tijd is geld” kennen we allemaal: tijd is vaak de bepalende factor bij het realiseren van kostenreductie. Toch wordt er nog steeds veel tijd verspild aan dagelijkse activiteiten die je volledig kunt automatiseren of zelfs kunt elimineren.

Hoeveel tijd besteden uw werknemers aan het opmaken of samenstellen van documenten? Laten we eens uitgaan van 4 uur per week. Dan is het nog steeds 10% tijd die beter besteed kan worden aan andere taken. De oplossing hiervoor is WebMerge: een platform om documenten te genereren en te automatiseren.

WebMerge is ontwikkeld met één doel voor ogen:

het automatiseren van het maken van documenten en tijd vrijmaken voor belangrijkere zaken.

Door middel van WebMerge kunnen bedrijven bijvoorbeeld offertes, facturen of presentaties eenvoudig op maat maken, zonder zelf te hoeven knippen en plakken.

WebMerge in 1 minuut

WebMerge bestaat uit 3 onderdelen:

1. Documenten

Om documenten te genereren met de juiste data, is data input benodigd. Door middel van webforms kan input van klanten of medewerkers worden verkregen.

2. Data routing

Met data routing wordt bepaald welk pad de data afleggen. Op basis van de input wordt vastgesteld naar welke documenttemplates de data verstuurd moeten worden.

3. Data capture

Op basis van vooraf uitgewerkte templates met variabelen en conditionele logica wordt de input verwerkt in een geautomatiseerd document.

Bestandsformaten

WebMerge automatiseert alle soorten documenten in een organisatie. Het kan overweg met de volgende bestandsformaten:

1. Pdf documenten

Een van de meestgebruikte toepassingen van WebMerge is het genereren van invulbare pdf-documenten. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van open velden die later door een derde partij kunnen worden ingevuld.

2. Word documenten

Het genereren van Word-documenten met WebMerge is ideaal voor documenten die in een later stadium nog aangepast of samengevoegd moeten worden. Het bestandsformaat dat WebMerge hiervoor gebruikt is .docx. Ook kan het gegenereerde Word document direct worden omgezet naar pdf-formaat.

3. Excel spreadsheets

De mogelijkheid om Excel-spreadsheets te exporteren zorgt ervoor dat periodieke spreadsheets eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden. Geef de waardes op van een aantal instelbare variabelen en WebMerge exporteert het document naar .xlsx of .pdf.

4. Powerpoint presentaties

WebMerge maakt het mogelijk om in PowerPoint met variabelen en voorwaarden te werken. Denk hierbij aan het logo en de bedrijfsnaam van een klant, aangepaste prijstabellen voor desbetreffende klant of conditionele logica voor het wel of niet tonen van een dia. Zo wordt de presentatie volledig toegespitst op de gelegenheid zonder dat dit handmatig moet worden aangepast, met alle risico’s van dien.

Wat zeggen anderen?

WebMerge automatiseert het genereren van alle soorten documenten in een organisatie, en zorgt zo voor een grote tijdsbesparing en een minimale kans op fouten.

“Voordat we WebMerge gebruikten, verstuurden we facturen als zowel Excel- als pdf-documenten. Deze documenten werden handmatig aangemaakt door verschillende medewerkers, wat fouten en inconsistentie tot gevolg had. Daarna werden de documenten handmatig naar een server geüpload en/of naar klanten verstuurd. Dit proces was op zijn zachtst gezegd vervelend en tijdrovend. Met WebMerge zijn deze processen nu volledig geautomatiseerd. Dit heeft de efficiëntie verhoogd en de kosten verlaagd. Bovendien kunnen onze medewerkers zich weer concentreren op belangrijkere onderdelen binnen hun functie.”

WebMerge implementeren

Indocs adviseert bij het kiezen van het juiste documentautomatiseringsplatform en ondersteunt bij de implementatie van het gekozen platform, zoals WebMerge.

Onze dienstverlening kan er als volgt uitzien:

  1. Een project kickoff-meeting om de documentsoorten in je organisatie in kaart te brengen
  2. Projectmanagement gedurende het project, inclusief timelines en review meetings
  3. Alle documenten in de organisatie converteren naar WebMerge-sjablonen
  4. Integratie tot stand brengen tussen WebMerge en alle relevante databronnen of CRM-systemen

WebMerge integreert out-of-the-box met verschillende software- en CRM-systemen, zoals Microsoft Flow, Microsoft Dynamics CRM, Microsoft SharePoint, Google Drive, DocuSign en Salesforce.

Live demo

Meer weten over de mogelijkheden van WebMerge? We komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende demo.

EVEN SPARREN?

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl

Kennis delen