KOM JE BIJ ONS WERKEN?

WORD JE ENTHOUSIAST VAN INNOVATIE, APPS, DATA PLATFORMEN EN EEN
BIERTJE OP VRIJDAGMIDDAG, DAN ZIJN WE EEN MATCH!

JE BAAN IS MEER DAN WERK

Bij Indocs besteed je 10% van je tijd aan training en ontwikkeling. En bij ontwikkeling denken we buiten de kaders van ons vakgebied of onze functies, want gelukkig is er meer dan software en technologie.

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op onze agenda. Ook onze werkomgeving is hierop ingericht waarbij vanzelfsprekend alle benodigde tools voorhanden zijn. Dagelijks wordt er een goede lunch verzorgd en er is voldoende ruimte voor ontspanning en creativiteit. Deze creativiteit wordt omgezet in ideeën en in concrete oplossingen.

Zit er wat voor je tussen?

JUNIOR
FRONT-END
DEVELOPER

JUNIOR
BACK-END
DEVELOPER

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL

Wij zijn nuchtere en hoogopgeleide developers met passie voor digitaal werken en innovatie. Je wordt omringd door gedreven mensen die complexe technische uitdagingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken.

Dit alles doen we in een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuisvoelt omdat wij denken dat iedereen zo de beste versie van zichzelf is.

Ervaring delen we graag met anderen om samen te groeien. We kijken met een verwachtingsvolle blik naar de toekomst en zorgen dat we continu meebewegen.

OPEN SOLLICITATIE

Wil je graag bij ons komen werken maar zie je geen passende vacature? Stuur een open sollicitatie zodat wij je als eerst kunnen informeren wanneer wij mogelijkheden zien.

SOLLICITEER