STAGE INFORMATICA & DEVELOPMENT

BRENG JE KENNIS IN DE PRAKTIJK EN WERK MET ONS MEE OM APPLICATIES TE BOUWEN.

Als Stagiair Informatica en Development pas je jouw technische kennis toe in het bedrijfsleven. Je gaat meedenken over het ontwerpen en programmeren van apps om de bedrijfsprocessen van onze klanten te verbeteren. Je wordt hierbij begeleid door een of meerdere ervaren developers.

Tijdens je stage maak je kennis met onze ontwikkelplatformen. K2 en OutSystems gebruiken we voor de front-end ontwikkeling en Xamarin is voor de back-end. Gaandeweg leer je waar je goed in bent en waar je voorkeur naar uitgaat. Misschien ontdek je wel een passie voor het ontwerpen en testen van applicaties of blijk je juist sterk te zijn in het coderen. Zo weet je beter wat je later wilt gaan doen en kun je de juiste keuzes maken in je studietraject om daar te komen.

Wat ga je leren?

Een stage duurt bij ons tussen de 3-6 maanden. Gedurende de eerste maand maak je kennis met onze platformen en kun je doormiddel van kleine projecten leren wat leuk vindt. Daarna kun je kiezen om je meer te specialiseren in onze development platforms K2, OutSystems en/of Xamarin Developer waarbij je gaat werken aan applicatie ontwikkeling.

Na 3-6 maanden rond je de stage af. We kunnen dan samen kijken of je al klaar bent voor een IT traineeship of een rol als Junior Developer bij ons.

Wat neem je mee?

  • Je volgt een HBO/WO opleiding Informatica of een andere technische richting.
  • Je hebt een flexibele instelling en je functioneert goed binnen een team.
  • Je bent een meedenker en werkt oplossingsgericht.
  • Verder ben je nieuwsgierig en goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom moderne software.

Wat krijg je van ons?

  • Een stagevergoeding van € 250,- per maand.
  • Een plek in ons team met jonge en enthousiaste collega’s die samen met jou vooruit willen.
  • Ook lunchen we elke dag met het team in Bar Beton en hebben we op vrijdagmiddag een borrel.

Over Indocs

Wij zijn nuchtere en hoogopgeleide developers met passie voor digitaal werken en innovatie. Je wordt omringd door gedreven mensen die complexe technische uitdagingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken.

Dit alles doen we in een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuisvoelt omdat wij denken dat iedereen zo de beste versie van zichzelf is.

Ervaring delen we graag met anderen om samen te groeien. We kijken met een verwachtingsvolle blik naar de toekomst en zorgen dat we continu meebewegen.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij bij Indocs aan de slag? Leuk! Vul ons sollicitatieformulier in via de onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Jeroen Geijtenbeek via werken@indocs.nl of bel 030 – 233 13 15.

Ben je een recruiter of werk in de werving en selectie? Bedankt voor je interesse, helaas zijn we niet naar je op zoek.

SOLLICITEER