TRAINEESHIP DEVELOPMENT

ZET IDEEËN OM NAAR CODE!

Als IT trainee bouw je applicaties. Je werkt op zowel conceptueel als technisch niveau aan het verbeteren van bedrijfsprocessen van onze klanten. Je vertaalt jouw ideeën naar functionele eisen voor de app en programmeert deze vervolgens. Je wordt hierbij begeleid door een of meerdere ervaren (lead) developers die tevens je klankbord zijn.

Tijdens je ontwikkeltraject maak je kennis met onze ontwikkelplatformen. K2 en OutSystems gebruiken we voor de front-end ontwikkeling en Xamarin is voor de back-end. Gaandeweg leer je waar je goed in bent en waar je voorkeur naar uitgaat. Misschien ontdek je wel een passie voor het ontwerpen en testen van applicaties of blijk je juist sterk te zijn in het coderen. Zo kun je tijdens je traineeship al een specialisatietraject ingaan of juist allround opgeleid worden in zowel front-als back-end development.

Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Onze oplossingen maken het dagelijkse werk van onze klant prettiger. Daarom zullen we je meenemen in het begrijpen van de wensen van de klant zodat je applicaties bouwt waar de klant blij van wordt.

Wat ga je leren?

Gedurende de eerste maand maak je kennis met onze platformen en kun je doormiddel van kleine projecten leren wat leuk vindt. Daarna kun je intern opgeleid worden tot gecertificeerd K2, OutSystems en/of Xamarin Developer. Daarna word je verder opgeleid en begeleid door een van onze Lead Developers. Binnen drie maanden word je onderdeel van een ontwikkelteam en kan het al voorkomen dat je bij klanten op locatie aan de slag mag.

Na een jaar rond je het traineeship af en kun je als Junior Developer aan de slag bij Indocs. Hierbij kun je gebruikmaken van onze aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop, telefoon en lease-auto.

Wat neem je mee?

 • Voorkennis zoals een hbo/wo-opleiding is een must, hoewel dit hoeft niet IT gerelateerd hoeft te zijn. Wij hechten veel waarde aan IT enthousiasme, inzet en intrinsieke motivatie. Misschien heb je in je vrije tijd wel websites gebouwd, dat vinden we mooi!
 • Je hebt een flexibele instelling en je functioneert goed binnen een team.
 • Je bent een meedenker en werkt oplossingsgericht.
 • Verder ben je nieuwsgierig en goed op de hoogte van de ontwikkelingen rondom moderne software.
 • Bij voorkeur woon je in Utrecht of in de directe omgeving van Utrecht.

Wat krijg je van ons?

 • Een salaris dat bij je voorkennis past en ergens tussen de € 2.100 – € 2.500,- ligt.
 • Een plek in ons team met jonge en enthousiaste collega’s die samen met jou vooruit willen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:
  • 22 vakantiedagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Teamuitjes en de vrijdagmiddagborrel;
  • Opleidings- en trainingbudget;
  • Flexibele werktijden;
  • Teamlunch in Bar Beton.

Over Indocs

Wij zijn nuchtere en hoogopgeleide developers met passie voor digitaal werken en innovatie. Je wordt omringd door gedreven mensen die complexe technische uitdagingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken.

Dit alles doen we in een losse en ontspannen sfeer waar iedereen zich thuisvoelt omdat wij denken dat iedereen zo de beste versie van zichzelf is.

Ervaring delen we graag met anderen om samen te groeien. We kijken met een verwachtingsvolle blik naar de toekomst en zorgen dat we continu meebewegen.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij bij Indocs aan de slag? Leuk! Vul ons sollicitatieformulier in via de onderstaande button. Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Jeroen Geijtenbeek via werken@indocs.nl of bel 030 – 233 13 15.

Ben je een recruiter of werk in de werving en selectie? Bedankt voor je interesse, helaas zijn we niet naar je op zoek.

SOLLICITEER