Indocs

Wat is Power Automate?

Power Automate (voorheen Microsoft Flow) helpt je bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Zo kunnen repetitieve klussen worden omgezet in een geautomatiseerde taak en verbind je verschillende applicaties om alles met elkaar samen te laten werken. En dit alles wordt gedaan op basis van overzichtelijke workflows die gemakkelijk af te lezen en aan te passen zijn. Zo heeft iedereen binnen jouw organisatie inzicht in wat er gebeurt en komt er tijd vrij om het werk te doen met meer relevantie.  

Koppel al je werkprocessen 

Door de vele integratiemogelijkheden (400+ connectoren) koppel je gemakkelijk alle diensten en applicaties van je bedrijf aan Power Automate. Denk daarbij aan Office 365, SharePoint, OneDrive, Salesforce of Azure. Zo staat alle data en informatie die je nodig hebt, verzameld op één plek.  

Handmatige taken automatiseren 

Is er voor jouw taak nog geen volledige automatisering mogelijk? Dan zetten we Robotic Process Automation (RPA) in, als onderdeel van Power Automate. Met RPA geef je jouw handmatige taken die áltijd hetzelfde zijn aan een robot. Denk bijvoorbeeld aan het herkennen en verwerken van factuurgegevens. Laat de robot één keer zien hoe het moet en deze neemt het vervolgens voor jouw over in Power Automate. 

Hogere productiviteit

Zet taken die veel tijd kosten om in geautomatiseerde processen. 

Veilig en toegankelijk

Iedereen heeft de mogelijkheid om een beveiligde flow in te zien en eventueel aan te maken. 

Verbind je apps/diensten

Door andere diensten te integreren (SharePoint, OneDrive, Teams) staat alles met elkaar in verbinding op één plek. 

Snelle ontwerpen

Met de dragand-drop functionaliteit zijn workflows snel op te zetten en uit te breiden. 

Verlaag ontwikkelkosten

Met low-code is de ontwikkeling sneller gerealiseerd dan bij traditionele ontwikkeling. 

De mogelijkheden van Power Automate

We helpen je graag met het vinden van jouw op maat gemaakte oplossing. Neem contact met ons op of lees meer over het  Microsoft Power Platform.