Indocs

Workflows en processen stroomlijnen

In elke organisatie zijn verschillende processen actief, van management en kernactiviteiten tot ondersteunende taken. Bij het verkennen van Robotic Process Automation (RPA) is het cruciaal om te begrijpen hoe AI-technologie bestaande werkstromen kan verbeteren en stroomlijnen. Kunnen we bijvoorbeeld repetitieve handelingen overdragen aan RPA-bots? Laten we samen onderzoeken hoe we RPA kunnen inzetten om processen te optimaliseren en onze efficiëntie te verhogen.

Een stevige basis met het Power Platform en Copilot Studio

We automatiseren bedrijfsprocessen met behulp van het Microsoft Power PlatformAlle workflows, afdelingen en personen kunnen hierdoor gebruik maken van dezelfde data en databronnen. 

Omdat applicaties en koppelingen met deze platforms worden opgebouwd met universele onderdelen, worden veranderingen met één druk op de knop doorgevoerd in het volledige applicatieportfolio. Bedrijfsprocessen en workflows zijn zodoende snel aanpasbaar aan veranderende omstandigheden. Dit is wat je wilt als organisatie: snel kunnen meeveranderen. 

Door bedrijfsprocessen op deze manier te optimaliseren wordt het verkrijgen van inzicht en akkoorden ook een stuk simpeler en, niet onbelangrijk, wordt het beheer van bedrijfsprocessen minder kostbaar. Zo blijft er tijd over en houd je meer resources beschikbaar voor primaire taken! 

Koppeling tussen apps

Microsoft heeft meer dan 1.000 gecertificeerde connectoren (API’s) beschikbaar. Met deze connectoren kun je apps, diensten en gegevensbronnen in de cloud met elkaar verbinden.

Variatie aan tools en software

Welke tool en software gebruik ik voor welk proces? Wij zoeken graag voor je uit welke tool het beste past bij het proces dat jij voor ogen hebt.  

Wat kunnen wij zelf maken?

Met het Power Platform en Copilot heb je geen programmeerkennis nodig om zelf oplossingen te maken. We leren je graag hoe jij zelf oplossingen maakt met behulp van low-code en AI.

De implementatie van het Power Platform

Wij hebben trainingen en programma’s samengesteld om de adoptie van het Power Platform en AI goed te laten landen binnen jouw organisatie.

Hier helpen we je bij

Samen optimaliseren we de bedrijfsprocessen en taken binnen jouw organisatie. We denken actief met je mee om automation te creëren die perfect aansluit bij zowel jouw organisatie als de collega’s. Zo zorgen we ervoor dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst, voorzien bent van de best mogelijke oplossingen.

Samen aan de slag

Wil je bedrijfsprocessen optimaliseren of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem eens contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie. Samen kunnen we doornemen hoe een bedrijfsapplicatie jouw organisatie efficiënter maakt. 

Bart

Microsoft Power Platform App Maker