Indocs

Workflows en processen stroomlijnen

Een organisatie heeft te maken met verschillende soorten processen, zoals managementprocessen, kernprocessen en ondersteunende processen. Als je besluit om een bepaald proces opnieuw in te richten, is het belangrijk om de impact van deze verandering op de rest van de workflows te bepalen om een goede stroomlijning te realiseren. Heb je gegevens van de ene workflow nodig voor in de ander? Of komt een workflow te vervallen? We kijken samen met jou naar the bigger picture om de processen te automatiseren. 

Een stevige basis met low-code 

We automatiseren bedrijfsprocessen met behulp van low-code platformen: Microsoft Power Platform en Nintex K2. Alle workflows, afdelingen en personen kunnen hierdoor gebruik maken van dezelfde data en databronnen. 

Omdat applicaties en koppelingen met deze platforms worden opgebouwd met universele onderdelen, worden veranderingen met één druk op de knop doorgevoerd in het volledige applicatieportfolio. Bedrijfsprocessen en workflows zijn zodoende snel aanpasbaar aan veranderende omstandigheden. 

Door bedrijfsprocessen op deze manier te optimaliseren wordt het verkrijgen van inzicht en akkoorden een stuk simpeler en wordt het beheer van bedrijfsprocessen minder kostbaar. Zo blijft er tijd en resources over voor de core business! 

Koppeling tussen apps

Wil je een custom made applicatie laten samenwerken met een standaard applicatie? Geen probleem, daarvoor zetten we ons low-code platform in. 

Variatie aan tools en software

Welke tool en software gebruik ik voor welk proces? Wij leggen je uit welke oplossing en proces het beste ingezet kan worden. 

Licentie voor berichten tussen apps

Het doorsturen van een bericht naar een andere applicatie was nog nooit zo eenvoudig als met onze handige tool. We vertellen je graag meer over onze licentie. 

Wij vullen jouw kennis aan

Zijn jullie intern aan bezig met de optimalisatieslag? Dit kunnen wij aanvullen met extra kennis op het moment dat jullie daar behoefte aan hebben.

Hier helpen we je bij

We werken samen met jouw om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Maar dat is natuurlijk niet het enige. We denken met je mee zodat jij workflows krijgt die het beste bij je organisatie en je gebruikers past. Voor nu én in de toekomst. 

Samen aan de slag

Wil je bedrijfsprocessen optimaliseren of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem eens contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie. Samen kunnen we doornemen hoe een bedrijfsapplicatie jouw organisatie efficiënter maakt. 

Bart

Microsoft Power Platform App Maker