Indocs

Kleine optimalisaties met grote verschillen

Als organisatie wil je dat alle processen en apps waarmee je werkt, gewoon werken. Zonder optimale processen gaat er veel tijd verloren, bijvoorbeeld bij het wachten op approvals of bij het aanpassen van rapportages. Daarom moeten processen niet alleen zorgen voor gebruiksvriendelijke applicaties, maar ook voor kwaliteit op de lange termijn.   

Daarom nemen we het beheer en onderhoud graag voor je uit handen. Ons doel? Met de aanpassingen een positieve impact hebben op de organisatie én de eindgebruiker. Daarnaast gaan we voor efficiëntie: het resultaat snel te zien, we kunnen makkelijk bijsturen en de resourcekosten blijven laag.  

Elke systeem is mogelijk 

De applicaties en processen die wij optimaliseren zijn vaak gemaakt met een low-code platform, zoals Microsoft Power PlatformOutSystems en Nintex K2. Gebruikt jouw organisatie een ander systeem? Ook dan helpen we je natuurlijk graag bij het beheer en de ondersteunen van deze processen.

Kennis van de interne processen

Door onze jarenlange ervaring kunnen we de meeste uitdagingen oplossen. We delen deze inzichten graag met je. 

Beheer (deels) overnemen

Naast dat we het beheer helemaal op ons nemen, kan dit natuurlijk ook gedeeltelijk. Waar jij ons voor nodig hebt, daar helpen we bij. 

Kosten en tijd besparen

Wij focussen ons op het aanmaken en verbeteren van processen, zodat we jou zo veel mogelijk kunnen ontzorgen.  

Delen van inzicht

We leggen je graag uit hoe we problemen oplossen, zodat jij in de toekomst niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Dat scheelt een hoop tijd. 

Hier helpen we je bij

We denken met je mee zodat jij processen krijgt die het beste bij je organisatie en je gebruikers past. Voor nu én in de toekomst. 

Samen aan de slag

Wil je bedrijfsprocessen optimaliseren of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem eens contact met ons op of kom eens langs voor een kop koffie. Samen kunnen we doornemen hoe een bedrijfsapplicatie jouw organisatie efficiënter maakt. 

Marco

Solution Architect