Privacyverklaring 2018-11-28T10:12:59+00:00

PRIVACYVERKLARING

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 28 november 2018.

Wij realiseren ons dat je vertrouwen in ons stelt en zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw gegevens te beschermen.

Op deze pagina tonen wij welke gegevens we verzamelen wanneer je onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de diensten van Indocs maar ook wanneer je solliciteert op een vacature. Daarnaast laten we weten waarom we deze gegevens verzamelen, aan wie de gegevens worden verstrekt en wie de gegevens mag verwerken.

Indocs is niet verantwoordelijk voor privacyverklaringen en/of het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website accepteer je onze privacyverklaring.

Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. De gegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) hieraan stelt.

Gebruik van onze diensten

Indocs verzamelt en verwerkt persoonsgegevens om aanvragers de beste ervaring en diensten te kunnen bieden. Een deel van deze gegevens wordt op directe wijze verzameld, bijvoorbeeld doordat je aanmeldt voor één van onze diensten of solliciteert op een vacature. Een deel van deze gegevens wordt ook op indirecte wijze verzameld, bijvoorbeeld via het bezoeken van onze webpagina’s of via een online platform (zoals LinkedIn). Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren en te kunnen leveren. Deze gegevens worden opgeslagen op platformen die gebruik maken van de hoogste standaarden op het gebied van informatiebeveiliging, zoals je dat van ons zou mogen verwachten.

Vastleggen en verwerken van persoonsgegevens

Indocs gebruikt de gegevens die we verzamelen om de dienstverlening te optimaliseren en voor communicatiedoeleinden. Zo kunnen wij informatie delen over de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Maar ook kunnen persoonsgegevens gebruikt worden om te informeren over de voortgang van een sollicitatieprocedure of om contact op te nemen naar aanleiding van vragen die zijn gesteld via ons contactformulier.

Het type persoonsgegevens dat wij verzamelen of vastleggen is afhankelijk van je interactie met Indocs. Dit gaat om de volgende gegevens:

  • NAW gegevens
  • Telefoonnummer
  • Factuuradres
  • Emailadres
  • Betalingsgegevens
  • Geslacht
  • IP-adres
  • geboortedatum

Indocs legt gegevens vast met de volgende doelstellingen:

  • Communicatie: we communiceren graag op een persoonlijke manier. We kunnen contact met je opnemen via diverse manieren om je te informeren over de voortgang van je sollicitatieprocedure, om extra informatie in te winnen en om afspraken te maken.
  • Service te verlenen indien je gebruik wilt maken van of vragen hebt over de diensten van Indocs.

We verzamelen of gebruiken geen gegevens voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze bezoekers, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Indocs of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren. Je kunt de browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in de browser.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt overgebracht en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wil je hierover meer informatie, lees dan het privacybeleid van Google en Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of aan derden die de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. In Analytics zijn alle opties voor gegevensdeling uitgeschakeld en je IP-adres wordt geanonimiseerd, conform de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens inzake het gebruik van Analytics.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring tenzij we vooraf jouw toestemming hiervoor hebben gekregen.

Derden

Als het nodig is, bijvoorbeeld voor inkoop van afgenomen producten, dan kunnen  gegevens verstrekt worden aan de volgende partijen:

  • K2
  • Outsystems
  • Hotdocs
  • DocuSign
  • Kofax

Deze gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan in de gevallen zoals die in deze privacyverklaring zijn vermeld. In enkele gevallen kan de informatie intern binnen Indocs gedeeld worden, bijvoorbeeld in het geval een sollicitatieprocedure. Onze medewerkers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring en deze zullen altijd op onze website worden gepubliceerd.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing krijg je de mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Indocs biedt iedereen de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op het moment aan ons is verstrekt. Na het indienen van een verzoek zullen we de informatie verwijderen, indien en voor zover het wettelijk is toegestaan dit te doen.

Een verzoek dien je in door een mail te sturen naar privacy@indocs.nl

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan ons privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, neem dan contact met ons op.

  • Indocs B.V.
  • Pythagoraslaan 101
  • 3584 BB Utrecht
  • T: +31 30 233 13 15
  • info@indocs.nl