Indocs

Visievorming & Adoptie Kick-off

We beginnen het programma met één of meerdere sessies, waarin we samen een strategie uitwerken voor het gebruik van AI en een low-code platform. Deze sessies zijn bedoeld om diepgaand inzicht te krijgen in jullie unieke uitdagingen en behoeften. We bespreken hoe het Power Platform en Copilot kunnen bijdragen aan het bereiken van jullie bedrijfsdoelen. Belangrijk is de focus op adoptie-ondersteuning, zodat het hele team het maximale uit deze technologieën haalt.

 

Kennis Sessies: Introductie Power Platform en Copilot

In deze sessies introduceren we het Power Platform, met een speciale focus op de integratie van AI-mogelijkheden met Copilot Studio. We laten zien hoe het platform niet alleen bedrijfsprocessen kan verbeteren, maar ook hoe AI kan worden ingezet voor assistentie, geavanceerde automatisering en analyses. Door praktische voorbeelden en interactieve demonstraties krijgen de deelnemers inzicht in zowel de basisfunctionaliteiten als de AI-gedreven mogelijkheden van Copilot Studio en OpenAI.

Conceptuele Ontwikkeling & Design

Hier werken we samen jullie ideeën en behoeften uit en vertalen we deze naar een concreet concept. We streven naar een ontwerp dat zowel functioneel als toekomstbestendig is, waarbij de mogelijkheden van het Power Platform volledig worden benut. Zie het als een blauwdruk voor digitale duurzaamheid. 

Data-gedreven Ontwikkeling & AI-analyse

In deze stap combineren we diepgaande data-analyse met geavanceerde AI-technieken om inzichten te genereren die de ontwikkeling van jullie oplossingen sturen. Door nauwkeurig de data van jouw organisatie te onderzoeken, kunnen we niet alleen de huidige behoeften identificeren, maar ook toekomstige trends en kansen voorspellen.

Custom Oplossingen met Power Platform

Bestaat een integratie nog niet? Dan bouwen wij deze of zetten we één van onze eerder ontwikkelde elementen in. Alles personaliseren we voor jou. 

Low-code app developers

Ons onmisbare bouwblok: onze consultants. Zij werken (thuis of op locatie) om het low-code systeem voor jou te ontwikkelen. 

Testen

Testen doen we gedurende het hele project. We werken user stories uit en testen met stakeholders. Zo komen we tot een kwalitatief betere oplossing. 

Zekerheid creëren

We sluiten het project af met trainingen voor jouw eindgebruikers en/of inhouse developers. Daarnaast helpen we je ook graag met het beheer naderhand. 

Beheer en onderhoud
Microsoft Power Platform

Bedrijfsapplicaties maken en taken automatiseren met het Microsoft Power Platform. 

Microsoft Power Platform

Wij werken met het #1 low-code platform

Als low-code experts gebruiken we het meest complete platform, erkend als marktleider door onderzoeksbureaus Gartner en Forrester.

Combineer de diensten die bij jou passen

Voor ieder probleem vinden wij een oplossing. Staat jou vraag er niet tussen? Dan pakken we de gepersonaliseerde bouwblokken die jou verder helpen.

“Ik wil bestaande applicaties en processen optimaal gebruiken”

Applicaties bouwen
Working in office

“Ik wil een zakelijke app om taken sneller uit te voeren.”

Processen optimaliseren

“Ik wil beheer van zakelijke apps of ondersteuning (deels) uitbesteden”

Beheer en ondersteuning

Niet precies wat je zoekt?

Wij combineren de bouwblokken die je nodig hebt en maken precies wat je wilt. 

Neem contact op

Wij laten jouw idee werken

Andy

Microsoft Power Platform App Generator