Indocs

Een bedrijfsapplicatie op maat met low-code

Ons doel is om een app gezamelijk te bouwen die volledig voldoet aan jouw wensen én fijn is om mee te werken. Daarom starten we met het onderzoeken van het einddoel. Waar is behoefte aan en waar ligt de winst? Door dit mee te nemen in het ontwerp, zijn we zeker van de gebruiksvriendelijkheid van de bedrijfsapp voor de gebruiker én het management.  

Een stevige basis met het #1 low-code platform 

De applicaties de we bouwen, maken we met behulp van het Microsoft Power Platform. Met dit low-code platform kunnen we in enkele weken tot maanden een functionele en relevante applicatie opleveren die direct kan worden ingezet. We voorkomen zo dat er jaren wordt gewerkt aan een procesverbetering die op het moment van oplevering niet meer blijkt aan te sluiten. Van een complexe backend maken we een hanteerbaar en vloeiend proces waar de eindgebruiker blij van wordt.

iOS, Android of webapp

Samen kijken we naar je doelgroep en welk platform daar het beste bij past voor jouw applicatie.

Integraties je huidige processen

Voor optimaal gebruikersgemakt én efficientie, zorgen we ervoor dat jouw processen aansluiten op je bedrijfsapp.

Beheer of bouw (deels) overnemen

Heb je al inhouse kennis van apps bouwen en beheren? Dan vullen we deze graag aan met onze expertise om samen tot het beste resultaat te komen. 

Mogelijkheden tot uitbreiden

Denk je dat je in de toekomst meer gebruikers en data zal hebben? Geen probleem! Daar houden we rekening mee. 

Hier helpen we je bij

Samen efficiënt bedrijfsapplicaties ontwikkelen is natuurlijk niet het enige. We denken met je mee zodat jij de applicatie krijgt die het beste bij de organisatie en de gebruikers past. Voor nu én in de toekomst. 

Samen aan de slag

Wil je werken aan future-proof bedrijfsapplicaties voor jouw organisatie of ben je geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem contact met ons op of kom eens langs om te brainstormen. 

Bart

Microsoft Power Platform App Maker