Indocs

Apps bouwen

Samen met jou maken we specifieke bedrijfsapplicaties met behulp van low-code.

Apps bouwen

Processen verbeteren

Vervang repetitieve taken door een geautomatiseerd proces door RPA in te zetten. Zo houd jij tijd over voor belangrijke zaken.

Processen optimaliseren

Apps beheren

We nemen het applicatiebeheer voor je uit handen. Zo weet jij dat je apps en processen altijd werken en zo hebben jouw collega’s een extra technische bron waaraan zij vragen kunnen stellen.

Beheer en onderhoud

Onze diensten

We helpen je bij het makkelijker en overzichtelijker maken van je werkzaamheden. Zo bouwen we applicaties waarmee we je werk slimmer maken, optimaliseren we processen om je te ontzorgen en focussen we ons op beheer zodat jij geen onderhoud meer hoeft uit te voeren.

Wil je meer weten over onze manier van werken? Lees dan snel verder.

1. Samen gaan we de uitdaging aan

Het begin: wat is het pijnpunt? Wat zijn de wensen en hebben we het over één oplossing of zijn er meer afdelingen of processen die moeteaansluitenSamen kijken we naar het product en de dienst die het beste aansluit op jullie vraagstuk.

Onze diensten:

Breng het samen

2. De low-code match

Dan gaan we op zoek naar de match tussen bedrijf en platform: van welke systemen maken jullie al gebruik? Moet er eventueel maatwerk aan te pas komen? Al snel zetten we een demo op die zich ook houdt aan de restricties van dat low-code platform: het design lijkt dan meteen op het eindproduct. Maar daarnaast weten we ook wat de grenzen zijn van het platform en wat er custom moet worden ontwikkeld voor een goed werkende totaaloplossing. 

Onze platformen:

3. Op weg naar het MVP

Nadat er een proof of concept staat, gaat we de oplossing concreet maken. Het échte werkSamen bouwen we een MVP waarbij alle nodige collega’s worden betrokken. Vervolgens gaan we testen! 

4. Terugkoppelen en afstemmen

Alles getest en ready? Na de lancering kijken we welke oplevering het beste bij jullie aanpak past. Wil je het beheer door Indocs laten doen of deze overdragen aan jouw eigen team? We helpen je waar nodig. 

Wil je ook software die werkt?

Zo, het werkt

Efficiënt werken met Ballast Nedam

“Dankzij K2-workflows wordt het bewijs van naleving van wettelijke vereisten efficiënter vastgelegd. Ook wordt het eenvoudiger om met behulp van foto’s en afbeeldingen te bewijzen dat belangrijke projectfasen correct zijn afgerond”
Mark den Heijer, ICT Project Consultant
Ballast Nedam werknemers
Showcase
In samenwerking met Ballast Nedam, een van de grootste bouwbedrijven in Europa, is met behulp van K2 Business Apps een mooie stap gezet in de automatisering van buitendienst inspecties.

Een fijne samenwerking tussen Stichting Matchis en Indocs

“K2 stelt ons in staat om het stijgende aantal donoraanvragen te verwerken met hetzelfde team en zo patiënten te helpen die een levensreddende stamceldonatie nodig hebben.”
Karin Butter, Donor Services Team Leader, Stichting Matchis
Stichting Matchis
Showcase
Met Stichting Matchis, het Nederlands Centrum voor Stamceldonoren, hebben we een geautomatiseerde workflow gecreëerd waarmee donoren sneller aan patiënten gematcht worden.

Methodes die ook voor jou werken. Dit maakt ons uniek.

We denken samen met jou verder

Wat is de beste oplossing, voor nu en in de toekomst? We kijken naar de huidige en nieuwe processen en zien de kansen liggen. 

Altijd een realistisch design

Ons low-code designteam zorgt ervoor dat ieder ontwerp écht mogelijk is. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan.  

Gecertificeerde experts

We zijn partner van meerdere platformen en hebben hiervoor gecertificeerde developers in dienst. Zij kennen het platform van binnen en buiten. 

Custom integraties

Bestaat een API of andere integratie nog niet? Dan bouwen wij ‘m gewoon. Hier hebben wij al jarenlang ervaring mee. 

Schaalbaar en futureproof

Onze low-code oplossingen zorgen ervoor dat aanpassingen of uitbreidingen makkelijk doorgevoerd worden. 

Alle gebruikers betrekken

Voor het ontwerp én de testen betrekken wij iedereen die nodig is. Van de eindgebruiker tot de inhouse developers. 

(Met dank aan onze software natuurlijk)