Indocs

Zo werken we bij Indocs

Wij zijn nuchtere en hoogopgeleide developers met passie voor digitaal werken en innovatie. Je wordt omringd door gedreven mensen die complexe technische uitdagingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken. Je bent bij ons vanaf dag één onderdeel van het team.

Wekelijks komen we samen om elkaar op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van low-code en daarbuiten. De lead-developers helpen de junioren om zich zo al snel te specialiseren in een van de platformen. Je wordt omringt door experts, dus er valt altijd wat te leren.

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op onze agenda. Denk daarbij niet alleen aan ontwikkeling in je functie of vakgebied, want gelukkig is er meer dan technologie. We stellen tijd voor je beschikbaar om aan deze ontwikkeling te werken. Zo ben je altijd up-to-date en groei je door in de richting die bij jou past. 

Open sollicitatie

Bij Indocs staat de (digitale) deur altijd open voor aanvullend talent. Laat ons weten waar je goed in bent en waarom je graag bij Indocs wilt werken.

Hopelijk spreken we je snel!

Stagiair webredactie / content bij Indocs en The Power Platform Agency

Heb jij een creatieve spirit, heb je interesse in nieuwe technologische ontwikkelingen en heb jij zin om content te gaan maken voor een ICT-agency? Dan hebben we een gave stageplek voor jou beschikbaar!

Trainee Power App Maker bij Indocs

Een carrièreswitch naar de wereld van ICT. Als trainee power app maker bij Indocs krijg je dé kans om die stap te zetten. Bij ons word je de low-code developer van de toekomst, door je te verdiepen in: Het Microsoft Power Platform. Zegt je dat niets? Geen probleem, wij leren het je. Samen met ons ga je 24 uur per week aan de slag met het #1 low-code platform.

Ons team

Zien we jou straks ook in dit rijtje staan?

1/8
Team verhalen

Bart

Microsoft Power App Maker

Team verhalen

Thomas

Microsoft Power Platform Consultant

Team verhalen

Peter

Microsoft Power Platform Conductor

Team verhalen

Jeroen

Lead Developer and Microsoft Power App Wizard

Team verhalen

Ivar

Microsoft Power Platform Avoider

Team verhalen

Andy

Microsoft Power App Generator

Team verhalen

Brian

Microsoft Power Platform Data Analist

Team verhalen

Jesse

Microsoft Power Platform UX Designer