Indocs

Waarom Power expenses jouw dag makkelijker maakt

Start je dagelijks op met Microsoft Teams? Herken je dat het gebruik van andere apps en systemen snel kan zorgen voor verlies van tijd en concentratie?

Neem een taak als het declareren van je onkosten: vaak verzamel je eerst al je uitgaven bij elkaar. Vervolgens zoek je de app of het systeem waar je declaraties in kunt dienen. Vaak moet je nog eens extra inloggen om te verifiëren dat jij het echt bent, voor je aan je declaraties kan beginnen.

Met Power expenses sla je die overbodige stappen over: vanuit Microsoft Teams dien jij je declaraties in, zonder losse apps of extra software.

Declareren in Teams met Power expenses

Declaraties invullen is niet per se leuk maar het moet wel gebeuren. Je wil tenslotte snel je geld ontvangen. Hoe fijn is het dat je met Power expenses een intuïtieve app hebt die zo vanzelfsprekend is dat je in slechts een paar stappen je declaratie hebt ingediend?

Power expenses laat je in één duidelijk overzicht zien wat de status is van jouw ingediende declaraties. Je kunt het zelf snel even checken wanneer je in Teams aan het werk bent.

Power expenses (basic) werkt in Teams en ook via Teams op je mobile. Je hebt dus geen aanvullende Microsoft licentie nodig om ermee aan de slag te gaan

  • Declareren in Microsoft Teams.
  • Declaraties intuïtief indienen in een paar stappen.
  • De status van je declaraties zien in één overzichtelijk dashboard.
  • Werkt in Teams desktop en Teams mobile.