Indocs

Wat is Power BI?

Power BI is de applicatie van Microsoft die door middel van business intelligence grote hoeveelheden data visualiseert. Door de data visueel te maken krijg je inzicht in de resultaten en de processen binnen je organisatie. Je ziet in een oogopslag waar er mogelijkheden tot verbetering zijn in het bedrijf. Op basis hiervan trek je eenvoudig conclusies en neem je goed geïnformeerde beslissingen. 

Loop je rond met specifieke vragen over low-code, no-code, low-code platforms, business proces management, apps ontwikkeling, workflow, integratie of simpelweg manieren om de bedrijfsvoering technisch naar een hoger niveau te brengen? Als wij de antwoorden hebben, dan delen we deze graag! Uiteenlopende branches stellen ons specifieke vragen over deze thema’s. De kennis en ervaring die wij hiermee in de loop van de jaren hebben opgedaan vormen de basis voor een realistische visie.

Dashboards en visualisatie

Power BI combineert data uit verschillende bronnen en weergeeft de gegevens overzichtelijk op dashboards.  

Delen & transparantie

De dashboards en datarapporten zijn toegankelijk voor iedereen in je organisatie.

Trends, patronen en verbanden

Power BI is slim: ontdek patronen en verbanden in je data om zo (terugkerende) trends te herkennen.  

Voorspellingen

Combineer jouw bedrijfsdata met externe (economische of geografische) data om voorspellingen en keuzes te maken.

Realtime updates

Met realtime analytics neem je beslissingen op basis van data die de meest actuele bedrijfssituatie weergeeft. 

De mogelijkheden met Power BI

We helpen je graag bij het afstemmen van Power BI op jouw organisatie. Op zoek naar een andere oplossing? Lees hier meer over het Microsoft Power Platform of kom even sparren.