Indocs

Maak saaie Excelsheets visueel

Samen met collega’s werk je voor verschillende opdrachtgevers met Microsoft Power BI. Je bundelt grote hoeveelheden data, ontdekt verbanden en maakt deze visueel. Van de opdrachtgever krijg je Excelsheets aangeleverd vol met data. Jij schoont deze op en transformeert ze. Zo lever je de opdrachtgever een mooi visueel, overzichtelijk dashboard dat begrijpelijk is voor alle lagen binnen een organisatie. Jouw werkzaamheden zijn het:

 • sparren met opdrachtgevers en collega’s om samen op zoek te gaan naar oplossingen voor een probleem.
 • meedenken met opdrachtgevers en daarbij voorstellen doen.
 • aanleveren van dashboards, en zo de wensen van de opdrachtgever realiseren.

Welkom bij Indocs

Indocs is een bedrijf uit Utrecht dat bestaat uit nuchtere developers. We helpen mensen om digitaal werken zo makkelijk mogelijk te maken. We bouwen apps, beheren ze en optimaliseren processen met het Microsoft Power Platform. Zo houden onze opdrachtgevers tijd over om te doen waar ze goed in zijn!

Als team komen we wekelijks samen om elkaar op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van low-code en daarbuiten. De lead-developers helpen de junioren om zich zo al snel te specialiseren in één of meerdere richtingen van het platform.

Bij Indocs hebben we zichtbaar plezier in ons werk. We staan voor je klaar en helpen je met het behalen van successen. Om deze successen concreet te maken hebben we de Power Platform Challenge bedacht. Bij elke 10 gezamenlijk behaalde badges (successen) gaan we erop uit. Denk dan aan activiteiten als beach volley, kanoën, mud-races, mountainbiken of lekker dobberen door de grachten of op de plassen.

Op vrijdag? Dan sluiten we rond 16.00 uur af met een drankje, een potje biljart, gitaar spelen, mixen, schaken of gamen. Of we gaan uit eten. Want de gezelligheid in ons team gaat verder dan onze kantoormuren. Op een werkdag even een frisse neus halen? Ook dat kan! We werken immers dicht bij een mooi groen park.

Jouw inzet wordt beloond

Het begint met een werkplek in Utrecht en de mogelijkheid om thuis te werken. Verder kan je jezelf verdiepen in andere tools dan Power BI. Daarbij heb je de volledige vrijheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Daarnaast krijg je op basis van een fulltime dienstverband:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.500.
 • de mogelijkheid om thuis te werken.
 • 24 vakantiedagen per jaar.
 • een laptop en iPhone.

Dit breng jij mee

Jij bent dé specialist als het gaat om Microsoft Power BI. Data transformeren en visualiseren: daar krijg jij energie van. Je vindt het fijn om in een team te werken en samen iets moois op te leveren. Daarnaast ben je sociaal, haal je voldoening uit het helpen van anderen en sta je serieus in het leven. Met jouw verantwoordelijkheid ga je graag met mensen in gesprek om elke keer weer naar een oplossing te zoeken. Je weet daarbij telkens goed te communiceren. Daarbij neem je initiatief en kom je zo ook met voorstellen waar de opdrachtgever eerder niet aan dacht. Verder heb je:

 • minimaal een hbo-diploma Business IT & Management of Informatica.
 • ervaring met het verwerken en visualiseren van data, in het bijzonder met Microsoft Power BI.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling.
 • ervaring met scrum en agile werken.
 • aantoonbare affiniteit met ICT.

Wacht niet langer en solliciteer direct!

Word jij dé Power BI Data Analist van de toekomst? Solliciteer dan voor 9 januari 2023.
Mail of bel naar Jeroen Geijtenbeek via hr@indocs.nl of 030 – 233 13 15.
Ook voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je bij hem terecht.