Indocs

Leer de mooiste apps ontwikkelen

Als trainee power app maker krijg je bij Indocs de uitdaging om je te verdiepen in het werk van een low-code developer. Dit houdt in dat je je onder andere gaat bezighouden met het ontwikkelen van Microsoft Power Apps.

Vanaf dag 1 ben je onderdeel van ons team. Je wordt bij Indocs omringd door experts, dus er valt altijd wat te leren. Persoonlijke ontwikkeling staat daarbij voorop. Je krijgt bij ons dan ook de tijd om aan jouw ontwikkeling te werken. Zo ben je altijd up-to-date en groei je door in de richting die bij jou past. Jouw werkzaamheden zijn:

 • sparren met opdrachtgevers en op zoek naar oplossingen voor een probleem.
 • vertalen van oplossingen naar technische mogelijkheden.
 • oplossingen in de vorm van apps maken, alleen of in teamverband.

Welkom bij Indocs

Indocs is een bedrijf uit Utrecht dat bestaat uit nuchtere developers. We helpen mensen om digitaal werken zo makkelijk mogelijk te maken. We bouwen apps, beheren ze en optimaliseren processen met het Microsoft Power Platform. Zo houden onze opdrachtgevers tijd over om te doen waar ze goed in zijn!

Als team komen we wekelijks samen om elkaar op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van low-code en daarbuiten. De lead-developers helpen de junioren om zich zo al snel te specialiseren in één of meerdere richtingen van het platform.

Bij Indocs hebben we zichtbaar plezier in ons werk. We staan voor je klaar en helpen je met het behalen van successen. Om deze successen concreet te maken hebben we de Power Platform Challenge bedacht. Bij elke 10 gezamenlijk behaalde badges (successen) gaan we erop uit. Denk dan aan activiteiten als beach volley, kanoën, mud-races, mountainbiken of lekker dobberen door de grachten of op de plassen.

Op vrijdag? Dan sluiten we rond 16.00 uur af met een drankje, een potje biljart, gitaar spelen, mixen, schaken of gamen. Of we gaan uit eten. Want de gezelligheid in ons team gaat verder dan onze kantoormuren. Op een werkdag even een frisse neus halen? Ook dat kan! We werken immers dicht bij een mooi groen park.

Jouw inzet wordt beloond

Natuurlijk krijg je een prima salaris. Daarnaast krijg je een werkplek in Utrecht en ook de mogelijkheid om thuis te werken. Je krijgt bij Indocs bovendien de kans een carrièreswitch te maken. En daarbij heb je de volledige vrijheid om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen. Binnen 3 maanden kun je al jouw certificaat behalen. Verder krijg je op basis van een fulltime dienstverband:

 • een bruto maandsalaris tussen de € 2.500 en € 3.500.
 • de mogelijkheid om thuis te werken.
 • 24 vakantiedagen per jaar.
 • trainingen en examens voor Power App Maker, Power App Consultant of Power BI Data Analist.
 • een laptop en iPhone.

Dit breng jij mee

Jij bent de carrièreswitcher die zich graag wil specialiseren in low-code. Een ICT-opleiding? Die heb je niet per se nodig. Wij helpen je namelijk met het halen van jouw eigen Microsoft-certificaten. We verwachten dus wel dat je de Microsoft Office-tools en Microsoft Teams goed kent en dat je een App Maker wil worden. Daarnaast ben je empathisch, sociaal, haal je voldoening uit het helpen van anderen en sta je serieus in het leven. Met jouw verantwoordelijkheid ga je graag met mensen in gesprek om de beste oplossing te zoeken. Goed communiceren is voor jou dan ook geen probleem. Verder heb je:

 • een hbo-diploma.
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel schriftelijk als mondeling.
 • aantoonbare affiniteit met ICT.

Wacht niet langer en solliciteer direct!

Word jij dé low-code developer van de toekomst? Solliciteer dan voor 9 januari 2023.
Mail of bel naar Jeroen Geijtenbeek via hr@indocs.nl of 030 – 233 13 15. Ook voor vragen over de functie of de sollicitatieprocedure kan je bij hem terecht.