Indocs

Admin in a Day

Wil je snel leren hoe je jouw organisatie naar een hoger niveau kunt tillen? Ontdek de kracht van Power Apps tijdens onze App in a Day workshop! Leer hoe je eenvoudig maatwerkoplossingen kunt bouwen, zelfs zonder programmeerkennis. Met deze workshop krijg je de tools in handen om snel en efficiënt oplossingen te creëren die perfect aansluiten bij de behoeften van jouw organisatie. Dat is zo fijn aan Power Apps.

Als organisatie moet je snel kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Dat kan best lastig zijn wanneer je afhankelijk bent van één software-oplossing. Met Power Apps, onderdeel van het Power Platform, krijg je de mogelijkheid om zelf oplossingen te maken die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie. Een snelle, efficiënte en veilige manier om zakelijke oplossingen te maken. Dit is een uitgelezen kans om jouw organisatie naar het volgende niveau te tillen.

09:00 – 10:00

In deze sectie ontdek je de voordelen en verschillende soorten licenties voor het bouwen van Power Apps voor zakelijk gebruik. Dit helpt je betere beslissingen te nemen. Daarnaast leer je hoe je je omgevingen opzet volgens best practices op het gebied van beveiliging, governance en organisatie.

10:00 – 12:00

Ontdek de verschillende modellen voor het implementeren van je Power Platform-oplossing en leer de verschillen tussen beheerde en onbeheerde implementaties kennen en hoe omgevingsvariabelen kunnen helpen bij deze implementaties.

12:30 – 14:00

Leer hoe u uw omgeving, Dataverse-tabellen en apps kunt beveiligen met best-practices en geweldige functies zoals rij-niveau beveiliging. Daarnaast zorgt Microsoft’s Data Loss Prevention (DLP) beleid ervoor dat gegevensverlies wordt voorkomen en dat gebruikers alleen goedgekeurde connectoren in de juiste omgeving gebruiken.

14:00 – 17:00

Optimaliseer en beheer het Power Platform effectief met geavanceerde monitoring- en debugtools zoals Azure App Insights. Voorkom problemen en creëer gedetailleerde logs en dashboards van fouten en feedback. Gebruik de Power Platform COE Toolkit voor gebruikspatronen, administratie en governance. Leer ook hoe je code reviews kunt opschalen en het beheer kunt vereenvoudigen met de juiste tools.

Agenda

De Admin in a Day Workshop is een uitgebreide, op maat gemaakte training die als doel heeft om u te helpen bij het creëren, beheren en onderhouden van uw Power Platform-omgevingen.

Hieronder vindt u een voorbeeldagenda waar de meeste klanten de voorkeur aan geven om mee te beginnen. De agenda kan worden aangepast om zich te richten op uw specifieke behoeften en tekortkomingen.

Workshop goals

Na deze workshop heb je de kennis om:

  • Power Platform effectief beheren en ondersteunen binnen jouw organisatie.
  • De architectuur en beveiligingsoverwegingen binnen het Power Platform te begrijpen.
  • De juiste licenties en functionaliteit binnen het Power Platform te beheren.
  • Monitoring en waarschuwingen in te stellen om potentiële problemen te identificeren.
  • Applicatielevenscyclusmanagement toe te passen, inclusief versiebeheer en implementatie van wijzigingen.

Kort samengevat is dit een unieke kans om jouw kennis te verrijken en jouw organisatie te laten groeien. Meld je daarom aan voor Admin in a Day!