Indocs

Stage webredactie / content in Utrecht

Wil jij je content-talent verder ontwikkelen? In deze stagevacature krijg je de kans om met verschillende middelen en kanalen aan de slag te gaan voor twee toffe projecten: ons ICT-bedrijf Indocs én de nieuwe site start-up The Power Platform Agency.

Voor beide merken ga je bezig met blogs, video’s en podcasts. We houden van innovatie en zijn niet vies van experimenteren met social media. Je krijgt behoorlijk wat vrijheid: zo kun je ontdekken en doen wat jou het beste ligt.

Wat kun je bij ons doen?

Het hoofddoel is duidelijk: content maken! We zitten vol met ideeën en willen die – met behulp van jouw creatieve input – gaan uitvoeren. Voorstellen, testen, proberen, ontwikkelen: samen kijken we wat werkt.

Een greep uit de mogelijke werkzaamheden:

  • Berichten maken op diverse social media-kanalen (LinkedIn, Instagram, Twitter);
  • Content en beeldmateriaal maken en publiceren op de WordPress-websites;
  • Video’s bedenken en maken;
  • Podcasts maken (Springcast, Spotify, Apple Podcast).

Wat heb je daarvoor nodig?

Wij zorgen voor alle apparatuur die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan, zoals een laptop, een videostudio, een podcaststudio en alles wat daarbij hoort.

We vinden het fijn als jij een HBO-opleiding volgt. Het liefst eentje in de richting van marketing/communicatie, maar een goede motivatie en enthousiasme vinden we het meest belangrijk.

Wie zijn wij?

Wij zijn Indocs en we helpen bedrijven met het oplossen van problemen. We zorgen voor structuur: we bouwen apps én helpen bedrijven zelf low-code apps te gaan bouwen. Dit vooral met inzet van het Microsoft Power Platform. Zo helpen we bedrijven uit verschillende branches om hun processen makkelijker te maken.

Dat Power Platform is dan ook waar onze site start-up The Power Platform Agency op focust. In dit project ontwikkelen we zelf apps, die in de appstore van het Power Platform te gebruiken zijn. Ook weer met het doel om het werk voor bedrijven uit verschillende branches makkelijker te maken!

Wat kunnen wij je bieden?

Je wordt omringd door collega’s die zorgen voor een goede vibe en je ontvangt een overvloed aan inspiratie om je content-tas mee te vullen. Een mooie bijkomstigheid is dat je werkplek (en studio) een van de mooiste locaties in Utrecht is – mits je geen hoogtevrees hebt.

Elke vrijdagmiddag sluiten we rond 16:00 af met een borrel en een potje poolbiljart. Uiteraard hebben we je er graag bij wanneer we op stap gaan met het team, en dat is met enige regelmaat.

Natuurlijk zorgen we ook voor de nodige begeleiding, laten we je kennismaken met de ICT-branche en bieden we een fijne stage- en onkostenvergoeding.

Samengevat:

  • Stage webredactie / content
  • HBO-stage in de richting marketing / communicatie
  • Je werkt aan tekst, beeld en geluid voor een informeel ICT-bedrijf in Utrecht
  • 4 – 5 dagen in de week, periode in overleg.
  • Stagevergoeding, lunch, borrels en een goede sfeer!

Interesse?

Neem dan contact op met Jeroen Geijtenbeek en maak een afspraak om kennis te maken. Dit kan via hr@indocs.nl of bel 030 – 233 13 15.