Indocs

App in a Day Workshop

In samenwerking met Microsoft organiseren wij de App in a Day workshop. Tijdens deze workshop delen wij kennis over het Microsoft Power Platform en leer je hoe je snel en eenvoudig oplossingen op maat kunt bouwen voor jouw organisatie. Programmeerkennis mag maar is zeker geen vereiste. Dat is zo fijn aan Power Apps.

Organisaties moeten vrijwel direct kunnen inspelen op veranderingen in de markt. Dat kan best lastig zijn wanneer je afhankelijk bent van één software-oplossing. Met Power Apps, onderdeel van het Power Platform, krijg je de mogelijkheid om zelf oplossingen te maken die voldoen aan de specifieke behoeften van jouw team en  organisatie. Een snelle, efficiënte en vooral veilige manier om zakelijke oplossingen te maken. De App in a Day workshop is een uitgelezen kans om kennis op te doen waarmee je jouw organisatie naar het volgende niveau brengt.

Over de workshop

Deze workshop richt zich op het optimaliseren van taken en organisatieprocessen. Met Power Apps kun je namelijk eenvoudig aangepaste zakelijke apps bouwen en implementeren. We nemen de verschillen door tussen canvas- en modeldriven apps, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken over welke methode het best bij de oplossing past die je voor ogen hebt.

Met Microsoft Dataverse kun je alle applicaties met elkaar verbinden en data delen. Dit zorgt ervoor dat je jouw bedrijfsdata op een veilige en schaalbare manier kunt beheren. Met Power Automate kun je slimme workflows maken waarmee je taken kunt automatiseren en dus versnellen. Dit is zomaar een greep uit de onderwerpen die we tijdens de workshop behandelen.

Workshop goals

Na deze workshop heb je de kennis om:

  • Een zakelijke app te maken (zonder zelf code te hoeven schrijven);
  • Complexe datarelaties toe te passen binnen jouw applicaties;
  • Jouw app te verbinden met een verscheidenheid aan databronnen;
  • Jouw apps veilig te delen binnen jouw organisatie.

Kort samengevat is dit een unieke kans om jouw kennis te verrijken en jouw organisatie te laten groeien. Meld je daarom aan voor App in a Day!