Indocs

Power Invoice AI: Data Capture in The Cloud!

Met Power Invoice AI maken we een sprong voorwaarts  in de manier waarop facturen worden verwerkt.Deze cloud-oplossing, een combinatie tussen Power Apps en het Prebuilt AI Model, schakelt handmatig werk volledig uit. Door snel en nauwkeurig facturen te behandelen, verlaagt het de administratieve last aanzienlijk en bespaart het je veel tijd door automatische verificatie en goedkeuring. Naast efficiëntere factuurverwerking, heeft Power Invoice AI veel voordelen op het gebied van integratie, schaalbaarheid en beveiliging.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van Power Invoice AI is de uitzonderlijke nauwkeurigheid. Het AI-model is uiterst betrouwbaar in het herkennen en verwerken van factuurgegevens, zonder dat hier enige vorm van voorafgaande training voor nodig is. Dit zorgt ervoor dat de kans op fouten drastisch afneemt en je verzekerd bent van betrouwbare data in jouw financiële systeem.

Bovendien speelt Power Invoice AI een belangrijke rol in kostenbesparing door het vervallen van dure servers en het bijbehorende onderhoud. Dit resulteert in directe financiële voordelen. De schaalbaarheid van Power Invoice AI is een ander sterk punt. Het systeem is aanpasbaar aan zowel de groei (als de krimp) van je bedrijf, waardoor het een duurzame keuze is voor de lange termijn.

Integratie met bestaande systemen is eenvoudig omdat het gemaakt is met het Power Platform. Het werkt vanzelfsprekend met Microsoft-producten en Power Platform-licenties. Dit minimaliseert de tijd die nodig is voor implementatie van Power Invoice AI.

De beveiliging van Power Invoice AI is state-of-the-art, dankzij de naleving van de strenge beveiligingsnormen en -protocollen van Microsoft. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig zijn.

Voor organisaties die op zoek zijn naar nog meer flexibiliteit, heeft Power Invoice AI aangepaste integratiemogelijkheden via API’s. Dit geeft eindeloze mogelijkheden voor verbinding met bestaande systemen. Power Invoice AI is ook een basis voor andere processen, zoals een digitale postkamer of AI-gestuurde klachtenafhandeling. Het is een aanjager voor  procesoptimalisatie en kostenbesparing.

Tot slot is voor organisaties die nog gebruik maken van een on-premise Data Capture-oplossing, de overstap naar Power Invoice AI een lucratieve en dus logische keuze.

 

Zelf aan de slag met Power Invoice AI?

Heel goed, want zien is geloven! AI-integratie is eenvoudiger dan ooit tevoren. Door AI Builder toe te voegen aan het Power Platform, transformeer je de manier waarop je bedrijfsprocessen automatiseert en inzichten verkrijgt. Je kunt nu deze AI-modellen inzetten binnen het hele Power Platform-ecosysteem en Teams, waardoor je overal kunt profiteren van de voordelen van AI. Ontdek vandaag de mogelijkheden van Power Invoice AI en zet de volgende stap naar een slimmere en efficiëntere manier van digitale factuurverwerking.

Bart

Microsoft Power Platform App Maker