Op zoek naar nieuwe manieren om terugkerende processen te versnellen en nog meer tijd te winnen? Dan hebben we goed nieuws voor je: omdat wij geloven in de kracht van documentautomatisering zijn we een partnerschap aangegaan met WebMerge. Dit is een tool om het samenstellen en genereren van documenten te automatiseren. Denk hierbij aan documenten als offertes, contracten en presentaties. Zo kunnen wij jou nog beter helpen om je bedrijfsvoering te stroomlijnen en kosten te besparen!

Met meer dan 100 koppelingen met andere softwarepakketten en CRM-systemen vindt WebMerge altijd aansluiting bij jouw organisatie. Door WebMerge te implementeren in samenwerking met een Certified WebMerge Consultant weet je zeker dat je alle mogelijkheden van de software ten volle benut.

Meer weten over ons Certified Partnership met WebMerge of gewoon benieuwd naar de vele toepassingen van deze krachtige tool? Bekijk dan de pagina WebMerge of kom langs voor een vrijblijvende demo waarin we je alle mogelijkheden laten zien.

Lees verder over WebMerge

Meer weten?

Chat met ons ยป

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl