De manier waarop organisaties zakendoen is door de invloed van technologie sterk veranderd. Business process automatisering is essentieel om efficiënt te kunnen meedraaien in een globale economie. In dit artikel lees je waarom.

Een betere communicatie, zowel intern als naar de klant

Het is nu met een relatief kleine organisatie mogelijk om in een verzadigde markt winstgevend te zijn. Het internet heeft namelijk het speelveld tussen kleine en grote bedrijven verkleind, evenals het speelveld tussen lokale en internationale markten. Er is een directe relatie tussen businesses en consumers, maar ook intern moet er direct geschakeld worden zonder tussenkomst van tijdrovende handmatige processen.

Een moderne bedrijfsvoering vraagt om een goede interne infrastructuur om alle bedrijfsprocessen in goede banen te leiden. Business process technologie zoals document-automatiseringssoftware kan deze administratieve taken stroomlijnen. Automatisering vermindert de kosten van handmatige processen en verkleint de kans op menselijke fouten. Ook beveiliging en autorisatie heeft veel baat bij automatisering. Directe toegang tot relevante documentatie wordt zodoende een kwestie van seconden in plaats van uren of zelfs dagen.

Een hogere winst en meer productiviteit

Efficiënte workflows kunnen bijvoorbeeld bottlenecks tussen salesteams en marketingteams verminderen. Zodoende zijn deze teams altijd voorzien van de meest recente boilerplates, datasheets en andere noodzakelijke informatie. Dankzij de cloud en het gebruik van tablets hebben werknemers nu altijd en overal toegang tot gepersonaliseerde zakelijke informatie.

Business process automatisering

Het doel van automatisering is het identificeren en vervolgens stroomlijnen van de belangrijkste sleutelprocessen. Technologische oplossingen zoals Qorus Breeze Proposals stimuleren de productiviteit van de werknemer en stellen organisaties in staat om meer te bereiken met minder resources. Offertes kunnen snel worden gegenereerd en zijn altijd voorzien van de meest recente relevante content. Business process automatisering resulteert zodoende in gestroomlijnde workflows, een hoge efficiëntie en een duurzaam resultaat.

Meer weten over document automatisering en geautomatiseerde business processen? Neem dan contact op met Indocs om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl