Nadat IT-onderzoeksbureau Forrester eerder al vol lof was over K2 wordt nu ook OutSystems in de schijnwerpers gezet. Forrester noemt het Rapid Application Development (RAD) platform als een van de marktleiders op het gebied van het ontwikkelen van mobile apps.

Dat blijkt uit het rapport The Forrester Wave: Mobile Low-Code Development Platforms – Q1 2017.

Hoogst haalbare score

Forrester heeft elf low-code platformen onderzocht op 24 criteria. OutSystems behaalt in dertien van deze criteria de hoogst haalbare score, ander andere in de categorieën integration, app scale and performance en mobile offline.

Forrester onderzoekt

Forrester roemt de toewijding van OutSystems richting hun gebruikers, bijvoorbeeld de uitgebreide mogelijkheden voor low-code ontwikkeling voor zowel semi-professionele als professionele developers.

Daarnaast noemt Forrester het uitgebreide aanbod van features en tools voor de integratie van databases, de vele mogelijkheden tot samenwerking met andere developers en het grote aantal features die specifiek op mobile development gericht zijn.

Gebruikers

De kracht van OutSystems blijkt volgens Forrester ook uit de reviews van gebruikers. Volgens Forrester waarderen bestaande eindgebruikers vooral het eenvoudige applicatiebeheer en het uitgebreide aanbod van tools.

Indocs is sinds begin 2017 officieel partner van OutSystems.

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl