Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat Indocs een partnership is aangegaan met OutSystems. OutSystems is de snelste en meest eenvoudige manier om mobiele applicaties en webapplicaties te ontwikkelen, te beheren en in de markt te zetten.

OutSystems en Indocs

De responsive business apps die we met OutSystems ontwikkelen, zijn zowel in de cloud als on-premise te gebruiken. OutSystems is standaard voorzien van veel integraties en koppelingen met bekende datasystemen. In combinatie met de technische achtergrond van onze consultants zorgt dit ervoor dat we de apps kunnen laten communiceren met iedere denkbare dataset.

Met het toevoegen van OutSystems aan ons aanbod kunnen onze opdrachtgevers nog efficiënter werken.

“De dashboards van OutSystems zien er out-of-the-box prachtig uit en zorgen op managementniveau voor meer inzicht in de procesdata. Er zijn veel databrokers beschikbaar waardoor we versneld apps kunnen koppelen aan bestaande data-omgevingen.” – Jeroen Geijtenbeek, directeur Indocs

Over OutSystems

OutSystems is marktleider op het gebied van Rapid Application Development. Met OutSystems worden de applicatieportfolio’s beheerd van meer dan 600 ondernemingen in 25 landen en in 22 verschillende industrieën.

Meer weten?

Chat met ons »

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl