Met trots kunnen we terugkijken op het event K2 Five Live. Tijdens dit event werden K2 gebruikers bijgepraat over de nieuwste release van K2: K2 Five en K2 Cloud.

De belangrijkste vernieuwingen

Een van de belangrijkste vernieuwingen die besproken werden is de indrukwekkende Workflow Designer. Deze visuele designer stelt iedereen in de organisatie in staat om workflows te ontwerpen – zelfs als je geen developer bent. Maar ook de developers zullen veel baat hebben bij de nieuwe release. Er zijn veel nieuwe functies toegevoegd (zoals realtime validation) en de ontwikkelde workflows kunnen out-of-the-box worden aangestuurd met een REST API. De Designer is bovendien eenvoudig toegankelijk in een browser, er hoeft dus geen software voor ge├»nstalleerd te worden.

We hebben een apart artikel gewijd aan alle vernieuwingen in K2 Five:

Vanuit K2 waren Andrew Murphy (VP EMEA) en Paul Blackwell (Sales & Partner Manager Europe) aanwezig. Deze twee sprekers zorgden voor een uitgebreide toelichting over alle technische veranderingen en nieuwe mogelijkheden waarmee bedrijfsprocessen nog sneller en beter geautomatiseerd kunnen worden.

Videoterugblik

Bekijk hieronder een korte videoterugblik van de middag.

Meer weten?

Meer weten over K2? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demo!

Meer weten?

Chat met ons ┬╗

WE KUNNEN JE BELLEN

…OF MAILEN

ONS BEZOEKADRES

Pythagoraslaan 101
3584 BB Utrecht
+31 30 233 13 15
info@indocs.nl